Egyetemi hallgatóként, gazdálkodás- és közgazdaságtudományi tanulmányokat folytatva legfontosabb erőforrásunkká a saját tudásunk válik, miközben tapasztalataink szerint a társadalom nagy része hiányos tudással bír pénzügyi ismeretek terén. Ennek megfelelően igyekszünk fókuszálni társadalmi felelősségvállalásunkat: harmadik pillérünk gerincét a pénzügyi-gazdasági központú oktatás adja.

A Gimis oktatás projektünk keretein belül több módon igyekszünk fejleszteni a diákok pénzügyi tudatosságát, valamint segítjük őket a kritikus szemléletű tájékozódásban. Foglalkozunk a mindennapi pénzügyekkel, valamint beszélgetünk a befektetésekről, a költségek és bevételek könnyebb követéséről vagy éppen a legújabb pénzügyi applikációkról. Szeretnénk interaktív foglalkozás során olyan témákat is érinteni, mint a globalizáció jelensége, vagy éppen a túlnépesedés, mindezt a világszintű statisztikák tükrén keresztül vizsgálva.

Létrehoztuk a Gimis Tudásbázist, amelyben számos hasznos információt, olvasmányt és érdekességet gyűjtöttünk össze. Használjátok bátran!

Részletesebb óraterveinket ITT találjátok. Amennyiben további kérdés merül fel az oktatási tevékenységünkkel kapcsolatban, keressetek minket a gimisoktatas@heller.uni-corvinus.hu címen.