Egy szakkollégium életében nem csak a tanulás és a szervezett programok játszanak fontos szerepet, hanem a kikapcsolódás egyéb formái is. Természetesen nem csak a naptárba jó előre bevésett programjaink vannak. Hiszen pont ez az előnye egy összetartó közösségnek, hogy mindig találunk társakat az általunk megálmodott programhoz.

Belvárosi elhelyezkedésünknek köszönhetően, bármikor találunk olyan programot, amelyre mások is kíváncsiak. Gyakran látogatunk el közösen színházba, moziba, de sor került már közös bowlingozásra, biliárdozásra, lasertagre is.

Emellett a Farkaslakban is könnyű elütni az időt a csocsóasztal vagy a dartstábla mellett. Egy pár kör társasjátékra vagy kártyázásra is pillanatok alatt összeverődik a társaság, alkalmanként pedig LAN-partik is szerveződnek. Azoknak sem kell csalódniuk, akik némi falatozás keretében képzelik el a tökéletes közös programot: egy kis palacsintázásra vagy gofrizásra bármikor találunk partnert! Ha bárkinek bulizni, sörözni, kulturálódni támad kedve, elég, ha ír egy levelet a listára, és garantáltan nem kell egyedül mennie!