A szakmai programok után jólesik egy kis mozgással kikapcsolódni. Szerencsére tagjainknak erre is számos lehetőségük akad. A legkedveltebbek a heti rendszerességgel megszervezett fociedzések, de ezen kívül is gyakran előfordul, hogy esténként labdajátéktól hangos a kollégium épületében található tornaterem. Azoknak sem kell aggódniuk, akik nem rajonganak a labdasportokért: egy kis tornázásra vagy futásra is könnyedén találunk társat.

Kiemelt sporteseményünk a minden ősszel megrendezésre kerülő Generációs Kupa. A Kupa célja, hogy aktív tagjaink különböző sportágakban (foci, kosárlabda, röplabda) összemérhessék a senior tagokkal erejüket és ügyességüket. Továbbá a szakkolis generációk közötti kapcsolattartásnak is fontos eszköze: a pályán zajló ádáz küzdelmek között idősebb, tapasztaltabb tagjaink hasznos tanácsokat nyújthatnak a fiatalabbaknak.

Alkalmanként egyéb sportprogramok is szerveződnek. A jó idő beköszöntével előkerülnek a biciklik, nyáron pár tagunk a Balaton körüli kerékpártúrával töltötte szabadidejét. Az aktív kikapcsolódást előnyben részesítő tagjaink pedig újabban szívesen töltik a teniszpályán idejüket.

Aktív és senior tagjaink minden héten focizni mennek, két csapatnyi játékos méri össze focitudását ilyenkor. Hidegebb időben teremben rúgjuk a bőrt, a jó idő beköszöntével pedig a szabadban futunk a labda után. Nyáron rendszeresen járnak tagjaink röblabdázni is, olykor két pályára való embert is sikerül a pályára csalni. 

Természetesen az aktív részvételt igénylő programok mellett gyakran szervezünk közös meccsnézéseket is. Egy-egy nagyobb bajnokság vagy olimpia alkalmával közösen szurkolunk hazai és egyéb kedvenc csapatainknak, versenyzőinknek.