Tőzsdeverseny – Elsőéveseknek

A Heller Farkas Szakkollégium idén első alkalommal szervezi meg elsőéveseknek szóló tőzsdeversenyét. Amennyiben szeretnél megismerkedni a tőzsdei kereskedés világával és elsőéves, Corvinusos hallgató vagy, szerezz két társat, és jelentkezz 3 fős csapatban!

A verseny menete

A verseny egyik célja, hogy az élő kereskedés során maximalizáljátok a profitot. Számlátok értékének százalékos változása alapján egyrészt összeállítunk heti rangsorokat, ami alapján a pontokat kiosztjuk, ennek súlyozása időben növekszik. Másrészt a verseny teljes időtartalma alatt megszerzett helyezést is pontozzuk. Legfeljebb a versenyben elérhető pontszámok 50%-át szerezhetitek meg a profit alapján.
A verseny másik része, melyből a pontszámok másik 50%-át szerezhetitek, az elméleti tudásotokat teszteli. Egyrészt különféle típusú, előre meghatározott pozíciókat kell nyitni, az ezzel kapcsolatos kitűzött feladatokat a verseny elején tesszük majd közzé. Emellett lesznek elméleti tesztek, illetve beadandó feladatok, ezeket a feladatokat a moodle felületén fogjuk közzé tenni, a Heller Farkas Szakkollégium tőzsdeverseny nevű kurzusnál, amihez a csapatok csapatkapitányát neptun kód alapján a verseny kezdetéig hozzáadjuk.


A versenyről részletesebb leírást a versenyszabályzatban találtok! A versenyre való regisztráció az adatkezelési nyilatkozat elfogadását is jelenti. 
További kérdéseitekkel keressetek a tozsdeverseny@heller.uni-corvinus.hu címen.

Sok sikert, és jó játékot kíván a Heller Farkas Szakkollégium!

 

A verseny főtámogatói: