Heller Farkas Elsős Tőzsdeverseny 2021

A Heller Farkas Szakkollégium idén negyedik alkalommal is megszervezi tőzsdeversenyét, melyet idén az első évfolyamos hallgatók számára szervezünk. Amennyiben szeretnél megismerkedni a tőzsdei kereskedés világával és a Budapesti Corvinus Egyetem alapszakos hallgatója vagy, esetleg osztatlan gazdaság- és pénzügy-matematikai elemző szakon tanulsz, akkor nincs más dolgod, mint szerezni magadnak egy vagy két társat, és jelentkezzetek 2 vagy 3 fős csapatban!

A verseny menete

A verseny egyik célja, hogy az élő kereskedés során maximalizáljátok a profitot. Számlátok értékének százalékos változása alapján egyrészt összeállítunk az első forduló végén egy rangsort, ami alapján pontozzuk a teljesítményeteket, valamint a kereskedési időszak folyamán fogtok kapni bizonyos feladatokat egy google classroom felületen keresztül, melyekről screenshotot kell készítenetek, és ezek teljesítését szintén pontozzuk. A selejtező időszak november 15. és december 18 között tart, tehát majdnem 5 hét. Egyrészt különféle típusú, pozíciókat kell majd nyitni, másrészről pedig különböző elméleti kérdéseket kell majd megválaszolni, melyek egy google classroom felületen fognak történni. A kereskedési forduló lezárulta után lesz egy személyes forduló, ahol a csapatok egy prezentáció formájában bemutatják a kereskedési stratégiájukat, erre február első hetében kerül sor. A személyes forduló után következik a döntő, ahová a a legjobb csapatok jutnak be. Itt is személyesen mutathatjátok be tudásotokat, egy szakmai zsűri előtt. Heti szinten megosztjuk az a csapatok állását, pontok terén a facebook oldalunkon. Versenyszabályzatot is hamarosan elérhetővé tesszük.

„Work in teams”

„Beat the market” 

 „Be at the top”

 

Nyeremények

  • A Diófa Alapkezelő Zrt. felajánlásából: 

    • 1. Helyezett csapat: 150 000 Ft
    • 2. Helyzett csapat: 100 000 Ft
    • 3. Helyzett csapat: 50 000 Ft
  • További nyeremények várhatóak……

Jelentkezés

A versenyre két felületen kell jelentkeznetek:

  • Ki kell töltenetek egy űrlapot.

  • Regisztrálnotok kell az Investopedia felületén. 

Jelentkezési határidő: november 14. 12:00

A versenyre való regisztráció az adatkezelési nyilatkozat elfogadását is jelenti. Ha bármi kérdésetek van, nyugodtan forduljatok hozzánk Facebookon, vagy e-mailben: kartyas.sebestyen@heller.uni-corvinus.hu

Sok sikert és jó játékot kíván a Heller Farkas Szakkollégium!

A verseny főtámogatói: