Minden félévben 5-6 csupán a szűk tagság részvételével megrendezett műhelybeszélgetésre kerül sor, melyek témája egyedül attól függ, hogy a tagok mi iránt érdeklődnek, és kit hívnak meg egy pár órás kötetlen beszélgetésre.

Vendégeink között olyan neveket tudhatunk, mint pl.: Orbán Krisztián, a Private Equity témájának egyik legnagyobb hazai szakértője, Kerekes József és Hevér Gábor szinkronszínészek, akik Peter Griffin és Leonardo DiCaprio magyar hangját adják, de ellátogatott hozzánk Harsányi Gergely válogatott kézilabdázó is, aki karrierjének legszebb pillanatait osztotta meg velünk. A Halott Pénz frontembere, Marsalkó Dávid is járt nálunk, felejhetetlen élményt biztosítva a tagságnak. A Közel-Keleten zajló háborúról és etnikai tisztogatásokról is hallhattunk Szalai Máté előadásában, míg Tóth Csaba politológus a Star Wars univerzum politikai rendszerében kalauzolt el minket.

Olykor viszont megrendezésre kerülnek egyéb közéleti beszélgetések is, melyek során a tagság egy éppen aktuális társadalmi problémával foglalkozik. Az ilyen alkalmak során már terítékre került a migrációs válság  vagy akár az öngondoskodás kérdése is.

A szakkollégium életében fontos szerep hárul ezekre az eszmecserékre. Ezek biztosítják, hogy megismerhessünk más tagoknak fontos témákat, és időről időre a legváltozatosabb kérdésekről halljunk, olyan beszélgetésekben vegyünk részt, amelyek segítenek, hogy látókörünk bővülhessen.