Egyetemi hallgatóként, gazdálkodás- és közgazdaságtudományi tanulmányokat folytatva legfontosabb erőforrásunkká saját tudásunk válik, miközben tapasztalataink szerint a társadalom nagy része hiányos tudással bír pénzügyi ismeretek terén. Ennek megfelelően igyekszünk fókuszálni társadalmi felelősségvállalásunkat: harmadik pillérünk gerincét a pénzügyi-gazdasági központú oktatás adja.

A pénzügyi kultúra terjesztésének jegyében minden évben számos középiskolában tartunk tanórákat különböző témákban, az ország különböző pontjain. Ezeken az alkalmakon a hallgatóság tájékozottságától függően merítünk akár egyetemi tananyagokból, de az esetek többségében a mindennapi életben előkerülő pénzügyek és a gazdasági kérdésekkel kapcsolatos szemlélet kerülnek terítékre. Tapasztalataink szerint mind a diákok, mind a tanárok lelkesedéssel fordulnak hozzánk, és mi is számos jó élménnyel gazdagodtunk az elmúlt évek során.

Éves programunk a nyaranta megrendezésre kerülő Heller Gimis Táborban csúcsosodik ki, melynek keretében évről évre 40-50 középiskolás diák számára nyújtunk lehetőséget egy ingyenes, egy hetes balatoni táborban való részvételre.