Sziasztok!

Idén is megszervezzük középiskolásoknak hirdetett táborunkat a Balatonnál, Káptalanfüreden! A tábor célja a diákok pénzügyi-közgazdasági ismereteinek bővítése, illetve érdeklődésük felkeltése ez irányú tanulmányok iránt. Emellett szeretnénk képet adni nekik az egyetemi életről, hiszen erről leghitelesebben mi, egyetemisták tudunk nekik mesélni. A rendezvény során részt vehetnek több előadáson, workshopon, valamint lehetőségük lesz vitázni is. A különböző szakmai programok mellett természetesen lesz lehetőség a kikapcsolódásra is: közös strandolás, sportolás és sütögetés is szerepel a programok között.

További kedvcsinálót ezen a linken olvashattok!

Jelentkezési szándékot ezzel a formmal lehet jelezni, de fontos, hogy véglegesen jelentkezni a form kitöltése után e-mailben kapott felvételi kérdések megválaszolásával lehet 2022. június 19 éjfélig.

A válaszokat a hellertabor2022@heller.uni-corvinus.hu email címre várjuk. Emellett egy hozzájárulási nyilatkozat szükséges még a részvételhez, ezt pedig itt éritek el.

Időpont: 2022. július 4-8.

Helyszín: Káptalanfüredi Ifjúsági Tábor 

Étkezés: reggeli, ebéd, vacsora

Utazás: Budapestig egyénileg, Budapest Déli pályaudvartól közösen 

További információk, részletek a Facebook eseménynél érhetők el.

Kérdés esetén keress minket a Facebookon vagy emailben: hellertabor2022@heller.uni-corvinus.hu

A tábor díja a résztvevő középiskolás diákok számára 5000 Ft, ami tartalmazza a szállást, napi háromszori étkezést, a leutazás díját és a strandbelépőket.

Kategóriák:

Pipis Panna

1 thought on “Heller Középsulis Tábor – 2022”

Nyaralás és pénzügyek a Balatonon | PénzSztár verseny . 2019-06-06 at 09:56

[…] További információ és jelentkezés […]

Hozzászólások lezárva.

Kapcsolódó bejegyzések

Jelentkezz a bevonóba!

Sziasztok! Szakkollégiumunk tavasszal újból felvételit hirdet corvinusos gólyák számára, február utolsó hétvégéjén pedig Szolnokon megrendezésre kerül a Bevonó Táborunk. Erről bővebb információt itt találsz! A Facebook eseményhez pedig kattints ide.

Heller Farkas Tőzsdeverseny

Tőzsdeverseny – Elsőéveseknek Szakkollégiumunk idén első évben szervezi meg tőzsdeversenyét. Amennyiben szeretnél megismerkedni a tőzsdei kereskedés világával és elsőéves, Corvinusos hallgató vagy, szerezz két társat, és jelentkezz 3 fős csapatban! Bővebb információt itt találsz.

Heller Infóest

Még nem tudod mi az a szakkoli, de érdekel? Sörpongoznál egyet?   A legjobb helyen keresed! Gyere el szeptember 22-én 20:00-kor infóestünkre , ismerkedj meg a helleresekkel és mutasd meg sörpongtudásodat a Farkasoknak.   Jelentkezhetsz Read more...