Kedves elsősök!
Itt az ideje, hogy a diákszervezeti expo és a kincskeresés után újabb helleres élménnyel gazdagodjatok! Október negyedikén, 17.20-tól kerül megrendezésre a Heller Pénzügyi Képzés nyitóelőadása a Corvinuson.
Helleresként számos lehetőségetek nyílhat a magyar közgazdasági és pénzügyi szektor legnagyobb alakjaival találkozni, ez most már el is kezdődhet, hiszen az előadást Sverla Viktor, a MOL Group stratégiai vezetője fogja tartani. Viktor 2007-ben diplomázott a Corvinuson, alig utána egyből a MOL-nál kezdett dolgozni. Viktortól a MOL jelenlegi és jövőbeli stratégiájáról, a Bubi, Lime és Limo koncepciójáról tudhattok meg több érdekességet.
Jelentkezzetek a HPK-ra és kóstoljatok bele, hogy milyen pluszt nyújthat a Heller!
Az alábbi linken tudtok regisztrálni a nyitó előadásra:
https://bit.ly/3kK7aZK
Fontos: Az eseményen való részvételhez védettségi kártya szükséges
Ezen a linken pedig magáról a Heller Pénzügyi Képzésről tudhattok meg többet:
https://www.facebook.com/events/246322590755479?ref=newsfeed
Kevesebb jelenjen meg

 

Kategóriák: Egyéb

Ágoston Dani

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Heller Pénzügyi képzés II. felvételi (2020)

Sziasztok! Aki esetleg lemaradt a HPK I.-ről, annak itt a megfelelő alkalom, hogy csatlakozzon a kurzusra! A részvétel feltétele egy felvételi kérdéssor kitöltése, amit IDE KATTINTVA értek el. A kurzus első előadása nyitott lesz. Jelasity Read more...

Egyéb

Heller Infóest

Kedves Gólya! Szeretnél többet meg tudni a szakkolikról? Nem tudod miért pont Heller a farkas🐺🐺, vagy hogy mit is csinálunk pontosan? Ha szeretnéd tudni mi tesz egy szakkolist, vagy egyszerűen csak lennének kérdéseid amikre még Read more...

Egyéb

Jelentkezz a bevonóba!

Sziasztok! Szakkollégiumunk tavasszal újból felvételit hirdet corvinusos gólyák számára, február utolsó hétvégéjén pedig Szolnokon megrendezésre kerül a Bevonó Táborunk. Erről bővebb információt itt találsz! A Facebook eseményhez pedig kattints ide.