Kedves elsősök!
Itt az ideje, hogy a diákszervezeti expo és a kincskeresés után újabb helleres élménnyel gazdagodjatok! Október negyedikén, 17.20-tól kerül megrendezésre a Heller Pénzügyi Képzés nyitóelőadása a Corvinuson.
Helleresként számos lehetőségetek nyílhat a magyar közgazdasági és pénzügyi szektor legnagyobb alakjaival találkozni, ez most már el is kezdődhet, hiszen az előadást Sverla Viktor, a MOL Group stratégiai vezetője fogja tartani. Viktor 2007-ben diplomázott a Corvinuson, alig utána egyből a MOL-nál kezdett dolgozni. Viktortól a MOL jelenlegi és jövőbeli stratégiájáról, a Bubi, Lime és Limo koncepciójáról tudhattok meg több érdekességet.
Jelentkezzetek a HPK-ra és kóstoljatok bele, hogy milyen pluszt nyújthat a Heller!
Az alábbi linken tudtok regisztrálni a nyitó előadásra:
https://bit.ly/3kK7aZK
Fontos: Az eseményen való részvételhez védettségi kártya szükséges
Ezen a linken pedig magáról a Heller Pénzügyi Képzésről tudhattok meg többet:
https://www.facebook.com/events/246322590755479?ref=newsfeed
Kevesebb jelenjen meg

 

Kategóriák: Egyéb

Ágoston Dani

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Jelentkezz a bevonóba!

Sziasztok! Szakkollégiumunk tavasszal újból felvételit hirdet corvinusos gólyák számára, február utolsó hétvégéjén pedig Szolnokon megrendezésre kerül a Bevonó Táborunk. Erről bővebb információt itt találsz! A Facebook eseményhez pedig kattints ide.

Egyéb

Heller Infóest

Kedves Gólya! Szeretnél többet meg tudni a szakkolikról? Nem tudod miért pont Heller a farkas🐺🐺, vagy hogy mit is csinálunk pontosan? Ha szeretnéd tudni mi tesz egy szakkolist, vagy egyszerűen csak lennének kérdéseid amikre még Read more...

Egyéb

Heller Pénzügyi képzés II. felvételi (2020)

Sziasztok! Aki esetleg lemaradt a HPK I.-ről, annak itt a megfelelő alkalom, hogy csatlakozzon a kurzusra! A részvétel feltétele egy felvételi kérdéssor kitöltése, amit IDE KATTINTVA értek el. A kurzus első előadása nyitott lesz. Jelasity Read more...