Kedves Elsősök!

A Heller Farkas Szakkollégium felvételit hirdet a Budapesti Corvinus Egyetem nappali tagozatos, alapképzésben (BA/BSc) vagy osztatlan mesterképzésben résztvevő első évfolyamos hallgatói számára. 

Felhívjuk jelentkezőink figyelmét, hogy a Heller Farkas Szakkollégium más, a Budapesti Corvinus Egyetemen működő szakkollégiumokhoz hasonlóan nem fogad el kettős jelentkezést. Ez azt jelenti, hogy ha megtisztelsz bennünket, és leadod ezt a kérdőívet, ebben a tanévben más közgázos szakkollégiumba már nem jelentkezhetsz, valamint fordítva: ha ebben a tanévben már jelentkeztél más, a Corvinuson működő szakkollégiumba, akkor sajnos nem áll módunkban elfogadni a jelentkezésed.

A válaszokat gépelve kérjük leadni úgy, hogy minden oldalon legyen rajta a neved, majd egy fájlban küldd el számunkra 2020. március 22. 23:59-ig a felvetelibizottsag@heller.uni-corvinus.hu e-mail címre!

A helyzetre való tekintettel semmit nem szükséges személyesen leadnotok, az adatlapot, nyilatkozatokat, kreatív feladatokat is online/fényképezve küldjétek el nekünk. Csatolj bármit, amiről úgy gondolod, hogy érdekelhet minket a felvételed szempontjából!

A szóbeliket előre láthatóan április 14-23. között szeretnénk megtartani, a megfelelő időpontokat a jelentkezésnél ennek megfelelően jelezzétek. 

A Felvételit itt töltheted le!

Ha bármi kérdésetek van, keressétek minket Facebookon vagy a felvetelibizottsag@heller.uni-corvinus.hu címen!

Kategóriák: Felvételi

Baradnai Mirella

Kapcsolódó bejegyzések

Felvételi

Felvételi 2018

A Heller Farkas Szakkollégium felvételit hirdet a Budapesti Corvinus Egyetem nappali tagozatos, alapképzésben (BA/BSc) vagy osztatlan mesterképzésben résztvevő első évfolyamos hallgatói számára. A felvételi folyamat lezárult!

Felvételi

Heller felvételi – 2019

Kedves elsősök! A Heller Farkas Szakkollégium felvételit hirdet a Budapesti Corvinus Egyetem nappali tagozatos, alapképzésben (BA/BSc) vagy osztatlan mesterképzésben résztvevő első évfolyamos hallgatói számára. A felvételi folyamatunk lezárult! Felhívjuk jelentkezőink figyelmét, hogy a Heller Farkas Szakkollégium más, Read more...

Előadás

HPK II. Felvételi és nyitóelőadás (2019)

Sziasztok! Aki esetleg lemaradt a HPK I.-ről, annak itt a megfelelő alkalom, hogy csatlakozzon a kurzusra! A részvétel feltétele egy felvételi kérdéssor kitöltése, amit IDE KATTINTVA értek el. (Idén először már online formon is kitölthető, Read more...