Kedves elsősök!

A Heller Farkas Szakkollégium felvételit hirdet a Budapesti Corvinus Egyetem nappali tagozatos, alapképzésben (BA/BSc) vagy osztatlan mesterképzésben résztvevő első évfolyamos hallgatói számára.

A felvételi folyamatunk lezárult!

Felhívjuk jelentkezőink figyelmét, hogy a Heller Farkas Szakkollégium más, a Budapesti Corvinus Egyetemen működő szakkollégiumokhoz hasonlóan nem fogad el kettős jelentkezést. Ez azt jelenti, hogy ha megtisztelsz bennünket, és leadod ezt a kérdőívet, ebben a tanévben más közgázos szakkollégiumba már nem jelentkezhetsz, valamint fordítva: ha ebben a tanévben már jelentkeztél más, a Corvinuson működő szakkollégiumba, akkor sajnos nem áll módunkban elfogadni a jelentkezésed.

A válaszokat gépelve kérjük leadni úgy, hogy minden oldalon legyen rajta a neved, majd egy fájlban küldd el számunkra 2019. március 23. 18:00-ig a felvetelibizottsag@heller.uni-corvinus.hu e-mail címre!

A március 23-i e-mailes beküldésnél az adatlapot, a felvételi sorunk utolsó oldalán található aláírt nyilatkozatokat és a kézzel írt motivációs levelet még nem kell leadnod, ezeket elég március 25-én 12.00-ig behoznod az F22-es irodánkba a kinyomtatott felvételi kérdőívvel együtt.
Csatolj bármit, amiről úgy gondolod, hogy érdekelhet minket a felvételed
szempontjából!


Ha bármi kérdésetek van, keressétek minket Facebookon!

Kategóriák: Felvételi

Selmeczi-Tóth Ádám

Kapcsolódó bejegyzések

Felvételi

Felvételi 2018

A Heller Farkas Szakkollégium felvételit hirdet a Budapesti Corvinus Egyetem nappali tagozatos, alapképzésben (BA/BSc) vagy osztatlan mesterképzésben résztvevő első évfolyamos hallgatói számára. A felvételi folyamat lezárult!

Felvételi

Heller Felvételi-2020

Kedves Elsősök! A Heller Farkas Szakkollégium felvételit hirdet a Budapesti Corvinus Egyetem nappali tagozatos, alapképzésben (BA/BSc) vagy osztatlan mesterképzésben résztvevő első évfolyamos hallgatói számára.  Felhívjuk jelentkezőink figyelmét, hogy a Heller Farkas Szakkollégium más, a Budapesti Read more...

Felvételi

Heller Pénzügyi Képzés – Felvételi 2018

Sziasztok!   Szakkollégiumunk idén ősszel is meghirdeti a Heller Pénzügyi Képzést, amelynek keretén belül betekintést kaphattok a tőzsde világába, a 2008-as válság hátterébe, vagy a játékelméletbe. Ehhez nincs más dolgotok, mint kitölteni a felvételit szeptember Read more...