Szakkollégiumunk idén is megrendezi hagyományos bevonó táborát, amelyre szeretettel várunk minden elsőévest!

Még mindig nem tudod pontosan, hogy mit is takar a szakkollégium kifejezés? Már tudod, de a Hellert szeretnéd jobban megismerni? Vagy csak egyszerűen szeretnél eltölteni egy király hétvégét a Helleresekkel és az évfolyamtársaiddal, aztán majd meglátod, hogy érdekel-e Téged a szakkolink vagy sem?

Ha az feni kérdések közül bármelyikre is igen a válaszod, jelentkezz táborunkba és garantáltan egy felejthetetlen élményben lesz részed!

Hogy mire is számíts? Jó társaságra, érdekes szakmai és közéleti előadásokra, vicces játékokra, elgondolkodtató workshopokra, borkóstolóra, egy igazi koncertre, olcsó sörre, finom kajákra, hajnalig tartó bulikra, hidegre, de fűtött szobákkal, kevés alvásra, ámde remek hangulatra és végül, de nem utolsó sorban, a Hellerre.

Helyszín: Szolnok

Időpont: február 23-25.

Ár: 5000 Ft, amely tartalmazza a szállást és napi 3x-i étkezést, viszont az utazást nem.

A tábor árát az E épületben lévő standunknál tudjátok befizetni, Február 12-től.

Jelentkezni itt tudsz.

Ha bármi kérdésed van, keresd nyugodtan Lehóczki Esztert (lehoczki.eszter@heller.uni-corvinus.hu) vagy Lados Csabát (lados.csaba@heller.uni-corvinus.hu).

Terméktámogatóink: Grant’s, Gál Lajos pincészete, Dereszla Pincészet, Juhász testvérek pincészete, Grand Tokaj, Varga, Nyakas, Heimann, Gál pincészet, Szársomlyó, Márka üdítőital, Tokaj-Hétszőlő, Finlandia, Pöttyös, Jack Daniels, OTP és a PWC.