Vállalatoknak


A Heller Farkas Szakkollégium közösségét olyan diákok alkotják, akik szeretnének egyedi tudással rendelkezni, az általuk kiválasztott témákban kellően elmerülni, és egy összetartó baráti közösség tagjaivá válni. Szakkollégiumunk három alappillére – a szakmaiság, a közösségi élet és a társadalmi érzékenység – kiválóan összefoglalja céljainkat.
Alappilléreink közül a legmeghatározóbb a szakmaiság, mely az egyetemi tanulmányok kiegészítését, az elméleti tudás gyakorlatba való átültetését jelenti. Kurzusaink a mélyebb, gyakorlatiasabb ismeretek megszerzésére, valamint kiscsoportos, interaktív és rugalmas oktatásra nyújtanak lehetőséget. Egy ilyen szakmai közösség tagjaiként fel tudjuk ébreszteni egymásban a tudás iránti vágyat, ösztönözzük egymást az elmélyült kutatómunkára. Mindez megnyilvánul az egyetemi vendégelőadások, a műhelybeszélgetések, a szakmai táborok, a Heller Farkas Szakmai Hét és a tavaszi konferencia megszervezésében.

A társadalmi érzékenységre azért fektetünk hangsúlyt, mert célunk, hogy a szakkollégiumunkból olyan értelmiségiek kerüljenek ki, akik érzékenyek a társadalomban végbemenő folyamatokra, változásokra. Ennek érdekében segítünk az árvízkárosultaknak, veszünk részt várostakarításokon, szervezünk a közéleti események megvitatására vitaesteket vagy éppen az egyetemen véradást, valamint középiskolásoknak nyári tábort. A nyári táborban megismertetjük az érdeklődő 11. és 12. évfolyam tanulóival a pénzügyi világ alapfogalmait, előadások és worshopok során adunk betekintést a tőzsde, a vállalatok és általában véve a gazdaság működésébe.

Mindezen programok, események megszervezéséhez és lebonyolításához szeretnénk vállalatokkal együttműködni. Fontosnak tartjuk, hogy kölcsönösen hasznos kapcsolatot sikerüljön kiépítenünk olyan cégekkel, akik hasonló elveket vallanak, mint mi. Önerőből nem tudjuk kurzusainkat finanszírozni, vendégelőadókat hívni, konferenciákat, előadásokat szervezni, gimnazistáknak szánt táborunkat megtartani, valamint diákszervezetünket fenntartani. Szükségünk van vállalati támogatásra, melyért cserébe marketing lehetőségeket tudunk felajánlani. Figyelembe véve, hogy naponta több ezer egyetemi hallgatót tudunk elérni, ezek a hirdetési módok igen kifizetődőek lehetnek!

Többek között a következő lehetőségeket tudjuk felajánlani:

  • 1. Támogatói logó a konferenciáink, rendezvényeink plakátjain
  • 2. A támogató molinójának elhelyezése az előadótermekben
  • 3. Ajándéktárgyak (toll, mappa, jegyzettömb stb.) elhelyezése az üdvözlőcsomagban
  • 4. Támogatói logó a Szakkollégium éves kiadványaiban
  • 5. Támogatói logó a http://heller.uni-corvinus.hu honlap „Szakmai hét” oldalán
  • 6. Támogatói logó a konferenciáról készült videók elején

Támogatói csomagjaink összeállítása közös egyeztetés után dől el, szívesen alakítjuk őket támogatóink igényeinek megfelelően!