Elsős tanulmányi verseny

Az idei, 2012. november 19 – 22. között megrendezésre kerülő, 11. Szakmai Hetünk keretein belül tanulmányi versenyt szervezünk I. éves, alapszakos hallgatóknak. A versenyre november 14-én, 14.50-es kezdettel kerül sor.

A 80 perces versenydolgozat elgondolkodtató, a közgazdasági alapfogalmak megértését célzó feladatokból fog állni, ahol nem csupán a végeredményre, hanem az odáig elvezető gondolatmenetre is kíváncsiak vagyunk. A feladatok alapvetően valamilyen közgazdasági vagy pénzügyi jelenségre mutatnak rá. A versenyen való részvétel előzetes készülést nem igényel, nem szükséges hozzá semmi más, csak józan ész, meg egy kevés abból, amivel eddig megismerkedtél az egyetemen.

Szereted megmérettetni magad? Mindig nagyobb kihívásra vágysz? Szeretnéd összemérni magad más egyetemi évfolyamtársaiddal is? Akkor ne tétovázz, regisztrálj, és gyere el az elsősök számára rendezett tanulmányi versenyünkre, ahol próbára teheted tudásod!

Ha pedig a legjobbak között vagy, még értékes nyereményekkel is gazdagodhatsz, amelyeket az egyik legnevesebb szakmai eseményünk, a Heller Farkas Szakmai Hét során vehetsz át!

A verseny díjazása:

1. helyezett: 30 000 Forint

2. helyezett: 20 000 Forint

3. helyezett: 10 000 Forint

Emellett a versenyen való részvétel valamint helyezés elérése a Corvinus Egyetem ösztöndíj-pályázatai esetében plusz pontot jelent.

A verseny időpontja: 2012. november 14. – 14:50, helyszíne a C épület 426-os és 557-es termei.

 

Várunk szeretettel!
A Helleresek

Eredmények
Megoldókulcs

Gratulálunk a nyerteseknek és köszönjük mindenkinek a részvételt!

Szeretettel meghívunk minden résztvevőt a Szakmai Hét folyamán megrendezett ünnepélyes díjátadóra, ahol a nyertesek átvehetik nyereményeiket, és a többi résztvevőre is apró ajándékok várnak.

Időpont: 2012. november 20. 16:30
Helyszín: E.III. előadó

 

Támogatóink:

Budapesti Corvinus Egyetem
Matematikai Közgazdaságtan és Gazdaságelemzés Tanszék

és