Tréningek

Az utóbbi években több olyan – profi szervezet, illetve vállalat segítségével lebonyolított – személyiségfejlesztő tréningen, csapatépítő „táborban” vehettünk részt, mely piaci áron szinte megfizethetetlen, az átlag egyetemista számára nem elérhető, tagjainknak viszont komoly fejlődési lehetőséget biztosít.

Ezek a 2-3 napos programok segítenek például abban, hogy megismerjük saját erősségeinket és hiányosságainkat, megtudjuk, miben kell fejlődnünk, mire vigyázzunk az előadásaink során, vagy konfliktus esetén milyen fellépés ellen milyen reakció lehet hatékony.

Az elmúlt évek során részt vehettünk többek között csapatépítő, tárgyalástechnikai, érveléstechnikai, szervezetfejlesztési, prezentációs tréningeken, ahol amellett, hogy az adott képességeinket csiszoltuk, kellemes túrákkal, esti borozgatással, közös filmnézéssel, illetve póker partikkal múlattuk az időt.

Összességében egy jó tréning célja nemcsak az egyéni fejlődés, hanem a másik ember jobb megismerése, az egymásra hangolódás és a szakkollégiumi szintű összecsiszolódás is.