Újra itt van! – Heller Gimis Tábor 2017

Közeleg a nyár és még pont van egy szabad heted*? Pont július 3 és 7 között? Érdekel a közgazdaságtan vagy csak szeretnél egy király hetet INGYEN a BALATONON? Ez nem lehet véletlen! A Heller Farkas Szakkollégium idén is megrendezi Gimis Táborát, és ha az alábbiak igazak** rád, akkor mindenképp ott a helyed:

  • Most végezted el a 11. vagy a 12. osztályt.
  • Érdekel a közgazdaságtan, vagy legalábbis szeretnéd megtudni, hogy mit is takar pontosan ez a misztikus szó.
  • Nem tudod még, hogy pontosan milyen irányba tanulj tovább, ezért szívesen hallanál elsőkézből a corvinusos szakokról, magáról a Corvinusról, vagy egyszerűen csak úgy általánosságban az egyetemi életről.
  • Szereted a jó társaságot.
  • Szereted a Balatont.

Gimis Táborunk immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre, fő célunk pedig az, hogy egy olyan hetet tölthessetek el velünk a Balatonon, amikor nem csak jól érzitek magatokat, hanem ahol számotokra hasznos és releváns információkkal is gazdagodhattok különböző előadások, workshopok és egyéb interaktív programok keretében.

Ezek mellett természetesen lesz sok lehetőségetek focizni, röplabdázni és strandolni is, valamint kötetlen keretek között feltenni a kérdéseiteket akár az egyetemi élettel, akár konkrétan a közgázzal kapcsolatban. Ha bizonytalanok vagytok a továbbtanulással, az egyetemi élettel kapcsolatban (Corvinus vagy BME? G kar vagy K kar? Alkalmazott közgáz vagy nemzetközi gazdálkodás? Mennyiben más, mint a gimnázium? Mi vár rád (jövő) szeptembertől?), vagy egyszerűen csak egy király hétre vágytok a Balatonon, akkor itt a helyetek!

Ha már meggyőztünk, töltsd ki a regisztrációs lapot június 23-ig! Ha még nem győztünk meg, de van valami kérdésed, akkor írj emailt a gimis2017@heller.uni-corvinus.hu-ra, szívesen válaszolunk.

A felvételi kérdéssor letölthető IDE KATTINTVA.

Még egyszer a legfontosabb információk:

  • Olyan 11. és 12. osztályos tanulók jelentkezését várjuk, akik érdeklődnek a közgazdaságtan iránt.
  • Maga a tábor TELJESEN INGYENES, a szállásért, az étkezésekért (napi 3x) illetve a Pestről történő leutazásért nem kell fizetni.
  • Július 3-7-ig tart, tehát 4 éjszaka, 5 nap.

Reméljük, júliusban találkozunk!

Üdv,
a Szervezők

*4 éjszakád, 5 napod
** nagyrészt