Heller Gimis Tábor 2016 – Jelentkezés

11. osztályos vagy? Vagy végzős? Esetleg valahol a kettő között egy kéttannyelvű osztályban? Akkor ez a felhívás neked szól! Érdekelnek a pénzügyek és a közgazdaságtan? Még nem tudod, hogy érdekelnek-e? Már tudod, hogy a Corvinuson szeretnél tanulni? Vagy még nem vagy biztos benne, de nem tartod kizártnak? Tudod már, hogy mi szeretnél lenni, de azért szeretnéd érteni a válságot? A tőzsde és a bankok működését?

Ha úgy érzed, hogy ezek közül a kérdések közül bármelyikre a válaszod igen, akkor ezt a tábort neked találtuk ki. Miről is lenne szó? Lemennénk a Balatonra öt napra (Te meg Mi), ahol idősebb tagjaink előadásokat tartanának nektek, filmeket néznénk együtt és még sok más módon mutatnánk be nektek a pénzügyi szektor működését és felmerülő problémáit. A fennmaradó időben nyaralnánk, strandolnánk, sportolnánk együtt. Még nem vagy meggyőzve? Akkor van még egy érvünk: a tábor minden középiskolás számára ingyenes, vagyis nektek nem kerül semmibe.

Ha már meggyőztünk, töltsd ki a regisztrációs lapot! Még nem győztünk meg, de van valami kérdésed? Akkor írj emailt a gimistabor2016@heller.uni-corvinus.hu-ra, szívesen válaszolunk.

UPDATE!
A jelentkezés határidejét meghosszabbítottuk!
Az új határidő: 2016. június 23., 23:59

Jelentkezési lap: PDF LETÖLTÉS! WORD LETÖLTÉS!

Úgy néz ki, hogy a böngésződ nem támogatja a PDF megjelenítését. Ne aggódj, felvételinket így is letöltheted IDE KATTINTVA.

Még mindig nem győztünk meg? Vagy már igen és nagyon várod a tábort? Olvasd el mit mondtak korábbi táborozóink!

„Nagyon jól megszervezett és átgondolt tábor volt, ahol nagyon sok új és érdekes dolgot tanultunk meg, ugyanakkor egyáltalán nem volt feszített a program. Remek társaság voltak a szervezők egytől egyig, elég szabadidőnk volt összekovácsolódni és megismerni egymást. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne jó hangulatban pár napot eltölteni a Balatonon és érdeklik a pénzügyek.” (Molnár Patrik, 2015.)

“Ez a tábor egy egészen kivételes alkalom arra, hogy picit kirántson mindenkit a nyári rutinjából, új embereket ismerjen meg, valamint jól szórakozzon ingyen. Óh, igen, és még pénzügyi előadások is vannak, az igazán perverzeknek. De, viccen kívül, rengeteg hasznos információhoz juthat hozzá az ember a pénzügyi világból, fogyasztható módon, profi stílusban előadva, egy balatoni tábor keretei közt. Kell ennél több?” (Ramács Gábor, 2015-ös tábor)

„Nagyon élveztem, minden jól volt megszervezve és egy olyan társaság vett körül, hogy mindenkivel egy perc alatt össze lehetett barátkozni, sokukkal olyan jó kapcsolatba kerültem, hogy még ma is tartjuk a kapcsolatot. A szakmai programok érdekesek voltak, olyan témákat hoztak el nekünk, amik valóban fontosak és izgathatnak minket, de nemcsak a szakmaiságé volt a főszerep. A közös játékokkal és a strandolással ugyanis tökéletesen ki lehetett pihenni a nap fáradalmait. A programoknak hála sosem unatkoztunk, mégis akadt bőven idő a kikapcsolódásra, a sportra és az ismerkedésre is. Mindenkinek nagyon tudom ajánlani, azoknak is, akik ebben az irányban terveznek tovább tanulni, és azoknak is, akik még nem tudják, hiszen a szakmai programok kiváló betekintést nyújtanak a pénzügy világába.” (Mosonyi Csenge, 2014.)

„5 nap, új emberek, barátok, nagyobb rálátás az egyetemekre és a szakkolikra, nagy beszélgetések, tanácsok, nevetések, strand, bulizás, valami új és más. Meghatározó napokat töltöttem a helleresekkel, ezek birtokában pedig biztos vagyok, hogy a legjobb döntéseket hozom majd a jövőmet illetően.” (Bánóczi Anna, 2015.)

„Hogy miért is jó a Helleres gimis tábor? Először is nem jó, hanem király! :D ” (Heimann Máté, 2014.)

Gimis Tábor Plakát 2016